Ontwerpen logo en website voor Fotografie Support

Beeldbuijs maakt ook logo ontwerpen. Op verzoek van Elbert Vlastuin ontwierp ik een nieuw logo voor Fotografie Support en ontwierp ik het uiterlijk van de website. Het is een sterk logo geworden, bewust in één kleur. Samen met het in alle delen van het logo doorgevoerde wit/blauwe verloop en de vrijwel symmetrische vorm van het ontwerp geeft dit een iconische uitstraling.

Verlopen binnen één kleur worden ook als basis voor de achtergronden van de site gebruikt. Hier gaat het om verlopen met veel minder contrast, van een tertiaire kleur naar een mix met 50% wit. Met name deze zorgvuldig gekozen, subtiele, tertiaire kleuren maken de site in één oogopslag herkenbaar uit duizenden.

Deze wat mysterieus aandoende tinten zijn perfect voor de gebruikte verlopen. Om de nadruk op de tekst te houden en niet op de illustraties, zijn die in een monotoon gezet van het kader waar ze bij horen.

Behalve cursussen op het gebied van digitale fotografie, houd Fotografie Support zich bezig met de verhuur en verkoop van de fotografiestudio en fotoapparatuur zoals flitsers en vrijwel alles wat bij professionele fotografie komt kijken zoals

  • visagie
  • consultancy op het gebied van administratie, marketing en sales
  • foto-corrigeer en retoucheerwerk
  • hulp bij het maken van afdrukken of een album

Logo en grafisch ontwerp voor de site van Fotografie Support en indekso

Indekso logo ontwerp

Eén van de interessantste producten is indekso, waarmee je als semi-professionele fotograaf reportages online kunt zetten. Klanten kunnen eenvoudig nabestellen, desgewenst op een afgeschermd deel van de site. U bepaalt waar de afdrukken gemaakt worden, de uitstraling van de site en de prijzen van de foto’s.

Geef een antwoord