Flash calculator voor campingtarieven

Een mooi voorbeeld van een praktische toepassing van Flash is deze Flash calculator voor campingtarieven. Het is mooi dat deze camping calculator in een passende vormgeving gemaakt is, maar in dit geval vond de campinghouder dat van ondergeschikt belang. Het gaat er om, dat het voor elke bezoeker zo eenvoudig mogelijk is om snel de kosten van een verblijf te berekenen.

Uitgebreide Flash calculator voor campingtarieven

Flexibele Flash calculator voor op de camping

Deze Flash calculator kan snel aangepast kan worden, bijvoorbeeld als de tarieven veranderen. Daarnaast is hij in hoge mate idiot proof. Je kan bijvoorbeeld de nul weghalen bij Hond(en), maar de berekening blijft kloppen. De toeristenbelasting wordt automatisch berekend en kun je dus niet verkeerd invullen.

Meer mogelijkheden

In dit geval zijn het de tarieven van een camping, maar er zijn allerlei varianten te bedenken. Niet alleen campings kennen tarieven. Een plezierhaven, taxibedrijf of restaurant zou een dergelijke calculator op maat kunnen aanbieden aan hun klanten. Of denk maar aan de totale kosten van een lening, met jaar op jaar rente over een steeds kleiner bedrag, of juist een spaarrekening met een oplopend bedrag van rente op rente.

Geef een antwoord