Consume T-Mobile

Consume is een iPhone app waarmee je snel en makkelijk kan zien wat je T-Mobile beltegoed is. Best handig want anders moet je op je mobiel elke maand het verbruik resetten of inloggen bij My T-Mobile. Helaas kwam ik – en velen met mij – er begin november (2010) achter dat Consume van de ene op de andere dag niet meer werkte.

Consume toont hoeveel belminuten en SMSjes je nog hebt deze maandEen storingkje kan een keer gebeuren, maar na een week was het nóg niet over. Ik heb het verschillende keren bij T-Mobile aangekaart. Per telefoon, mail, twitter. Maar de T-Mobile klantenservice wist niet onder welke afdeling het viel, laat staan dat daar een oplossing van te verwachten was. Ik moest maar naar Bjango mailen, maar die reageerden niet eens.

De oplossing

Uiteindelijk ben ik er zelf achter gekomen. Behalve de inlog van je My T-Mobile account, moet je de dag van de maand invullen, waarop je T-Mobile abonnement is ingegaan. Dit was bij mij de 3de. Werkte maandenlang prima. Ineens niet meer. Nu zag ik toevallig, toen ik een rekening wilde uitdraaien, dat mijn My T-Mobile abonnement-informatie een heel andere ingangsdatum vermelde.

Apart, want mijn tweejarige iPhone abonnement is niet verlengd of wat dan ook. Meteen heb ik de nieuwe datum geprobeerd en daarmee was het probleem opgelost.

Bij T-Mobile hebben ze het blijkbaar in administratief opzicht allemaal niet zo goed voor elkaar. Het 2-jarige T-Mobile iPhone 3G abonnement viel ook al zo tegen. Ik denk er dan ook hard over in juli op nieuwkomer Ecofoon over te stappen.

Geef een antwoord